Aerial_view_of_Jönköping_University,_Sweden
Publicerad:

Boka in IoT-dagen den 30 maj 2024!

Affisch IoT-dagen 2024

Kommunal Utveckling bjuder in Dig till en inspirerande IoT-dag fylld med möjligheter och insikter där målet är att bringa kunskap om hur vi med hjälp av IoT kan lösa nuvarande och kommande samhällsutmaningar. Dagen vänder sig till dig som har koppling till vår länsgemensamma IoT-satsning genom att du arbetar inom kommun, kommunalt bolag, region eller annan organisation.

Under dagen kommer du att få ta del av flera goda och inspirerande exempel på initiativ som pågår. Vi är övertygade om att dessa exempel kommer ge er en ovärderlig insikt och inspiration för ert eget arbete inom området. Dessutom kommer ni ha möjlighet att skräddarsy er egen upplevelse efter verksamhetens specifika behov och intressen.

Vi ser fram emot att få träffa er, dela denna inspirerande dag med er och diskutera hur vi tillsammans kan driva innovation och utveckling framåt i Jönköpings län.

Datum: Torsdagen den 30 maj
Tid: Klockan 09:30 – 16:00
Plats: Jönköping Konsert & Kongress på Elmia, Elmiavägen 15, entré 6
Agenda: Detaljerad information uppdateras inom kort.
Save-the-date: Jag vill gärna delta på IoT-dagen 30/5 (esmaker.net).

Förmedla gärna vidare denna inbjudan till de som berörs i din verksamhet, vår målsättning är att nå ut med den verksamhetsnytta som IoT-plattformen erbjuder. Observera att detta är en intresseanmälan, detaljerad information gällande agenda och bindande anmälan skickas ut längre fram.


Vid frågor, kontakta gärna:

Emma Ahlstedt, emma.ahlstedt@rjl.se 073 035 99 74
Simon Hillfors, simon.hillfors@rjl.se 072 210 68 83