Väg
Publicerad:

Projektledningen åker på roadshow i länet!

Under november och december månad kommer projektledningen att träffa ett flertal av länets kommunledningar i syfte att informera om vad som pågår i projektet samt inventera de utmaningar och behov som finns i respektive kommun och kommunala bolag. På så sätt belyser vi de förutsättningar som finns samt ges en tydligare bild hur projektet kan stötta kommunerna där och när det behövs.

Första besöket tog plats i Gnosjö den 7 november där projektledningen presenterade vilka aktiviteter som pågår i projektet samt delade med sig av goda exempel från länet. Kontinuerligt fördes intressanta och givande diskussioner om nyttan med IoT, varför det är viktigt att samla in data och genom vilka tillämpningar det kan göras. Ett extra stort tack till kommundirektör Anna Engström med ledningsgrupp samt övriga deltagare för att vi fick besöka er! Nästa stopp är Vetlanda, följt av Gislaved, Aneby, Mullsjö, Habo och Nässjö.

Vill du ha besök av projektet eller komma i kontakt med oss av andra skäl - maila någon av oss i projektledningen via kontaktuppgifterna här. Alla frågor, tankar och idéer är välkomna!