Utbildning i IoT Open
Publicerad:

Utbildning i IoT Open

Och så var vi i gång med utbildning i vår nya IoT-plattform IoT Open! Vi rivstartade året genom att samlas fysiskt på plats i Jönköping för att tillsammans lära oss om hur man arbetar i vår nya IoT-plattform som upphandlades under år 2022. Avtalet är skrivet på 10 år framåt och avser ligga till grund för vår fortsatta satsning. Utbildningen var ett ypperligt tillfälle att knyta nya band över kommungränserna och samtidigt kick-starta vår långsiktiga IoT-satsning i länet på riktigt.

Utbildningen ägde rum under den 16–19 januari och sammanlagt fanns 21 organisationer i länet representerade under passen. Under utbildningen fick vi chansen att bekanta oss med de olika verktygen i och kring plattformen. Utbildningen bestod dels av en övergripande del som behandlade de olika verktygen i plattformen, dels av en teknisk fördjupning där vi fick chansen att djupdyka i plattformens kringliggande gränssnitt.

För dig som missade utbildningen och är intresserad av att ta del av materialet i efterhand finns delar av materialet inspelat och uppladdat på Projectplace. Utöver inspelningarna finns även en hel del teknisk dokumentation för att komma i gång med plattformen på följande länk: www.academy.iotopen.se.

Om du eller någon i din organisation saknar inloggningsuppgifter till plattformen, hör av dig till IoT-samordnaren i din kommun alternativt till oss i projektledningen så ser vi till att förse er med detta.

Vi ser med spänning fram emot det fortsatta arbetet under våren!